Sobre Mi

Navegació ràpida per la pàgina:

Qui sóc?

kiku sole

Sóc en Kiku Solé Llobet i tinc 20 anys. El meu poble natal és Solsona. Actualment estic estudiant tercer curs de multimèdia a la universitat UPC CITM de Terrassa, on visc durant la setmana.

La meva feina principal és la de desenvolupador web, tot i això de manera autònoma he après a treballar en l'ambit de la fotografia i la gravació de vídeo. Gràcies als estudis he adquirit coneixements de postproducció de vídeo, motion graphics, disseny gràfic i animació 2D i 3D.

Tot seguit trobareu tota la informació relacionada amb mi més detalladament.

Habilitats

Desenvolupament Web

HTML
CSS (SASS)
JavaScript
PHP
SQL

Fotografia

Càmera
Composició
Lightroom
Adobe Photoshop

Vídeo

Càmera
Composició
Edició
Correcció de Color

Postproducció

Motion Graphics
Rotoscòpia
Implementació 2D
Edició
Correcció de Color

Disseny

Adobe Illustrator
Adobe InDesign
Adobe Photoshop

3D

Modelatge
Animació
Texturització
Il·luminació
Integració

Estudis i Treball

Vaig cursar el batxillerat científic-tecnològic a la Escola Arrels Secundària de Solsona. Quan estudiava allà no tenia del tot clar el meu futur, no hi havia cap tema que conegués que em motivés del tot.

A finals del primer curs vam haver d'escollir un tema per a fer el Treball de Recerca (que s'havia de presentar a segon), aleshores vaig fer una selecció de possibles temes que podia tractar. Em vaig decantar per la branca de la informàtica, vaig decidir fer el treball "Estudi i Viabilitat de la Solsonapèdia", en aquest estudiava la viabilitat de desenvolupar una pàgina web que tractés sobre la ciutat de Solsona, comparant els serveis que oferien altres pàgines web i intentant implementar-los en la que finalment vaig desenvolupar. Aquest treball ja em va orientar una mica en quant a la direcció professional que volia seguir.

Al finalitzar la selectivitat vaig entrar a la Universitat UPC CITM de Terrassa, on actualment estic cursant tercer del grau en Multimèdia. En aquesta carrera s'imparteixen classes de temàtiques molt diverses. Per començar a primer curs ens vam trobar amb l'assignatura d'Interacció Humà-Computadora (HCI) on vam aprendre com es comporta el cervell humà al interactuar amb l'ordinador i les diferents interfícies. En Matemàtiques i Física vam estudiar aquestes dues matèries aplicades parcialment a tots els temes que s'imparteixen, físiques 2D i 3D, vectors, matrius, transformada de fourier... En modelatge 3D vam adquirir uns coneixements bàsics per realitzar models en 3D amb el programa 3DStudio Max, i en el Projecte 1 vam aplicar-los i vam aconseguir modelar un parc en 3D. En l'assignatura de Programació vam impartir classes a nivell bàsic de llenguatge "C", amb el qual vam desenvolupar petits programes. Les classes de Disseny les hem realitzat a primer i a segon curs, en aquestes vam aprendre els conceptes teòrics i pràctics de disseny gràfic, utilitzant els programes Adobe Photoshop, Illustrator i Indesign. En el Projecte 2 vam poder realitzar una pàgina web estàtica amb els llenguatges HTML, CSS i una mica de JavaScript. L'aprenentatge d'aquests llenguatges a primer curs no va ser molt extens.

En el segon curs vam començar realitzant classes de Programació Web, on ja entrava el tema que m'agradava, vam començar tocant els llenguatges HTML, CSS i JavaScript, per tal de poder fer estructures web sòlides i amb un cert dinamisme visual. En l'assignatura d'Empresa vam fer la gestió d'una empresa fictícia creada per nosaltres, vam estudiar-ne la viabilitat i les diferents tècniques per tirar endavant una empresa, obtenir més beneficis i reduir les pèrdues. Amb els coneixements adquirits de modelatge 3D del primer curs vam tirar endavant el tema del 3D i ens vam atrevir a animar aquests objectes en l'assignatura d'Animació 3D. L'animació2D també va estar en aquest segon curs, vam poder crear una història de 3 minuts amb personatges dibuixats i animats per nosaltres amb el programa Toon Boom, aquesta animació va ser presentada en el Projecte 3. En el Projecte 4 vam aplicar els coneixements adquirits en les assignatures de Comunicació Audiovisual i Cultura Visual, vam poder realitzar un Spot de televisió, fent un Brieffing, gravació de vídeo, una postproducció bàsica en què hi entrava una mica de correcció de color i muntatge de vídeo.

En el curs que ens trobem ara, el tercer, ja ens trobem amb assignatures bastant més complexes. Per començar tenim la Programació, a tercer hem treballat bàsicament el PHP per pàgines web i SQL (la realització de bases de dades), una assignatura que tenia moltes ganes de fer, ja que m'apassionava molt aprendre a implementar dinamisme a una web. El Projecte 5 consistia en realitzar una pàgina web dinàmica, en PHP i amb una Base de Dades, a dins aquesta web calia implementar-hi un vídeo interactiu gravat per nosaltres. Així que amb el grup que vam realitzar aquest projecte vam buscar un client real. En l'assignatura de Postproducció Avançada hem après bàsicament el programa After Effects, però bastant a fons, ja podem realitzar animacions de Motion Graphics, rotoscòpies, animació de fotografies... Dues de les assignatures que estem realitzant són Àudio i Vídeo, en què aprenem a analitzar-los a fons: com son, la seva codificació, els seus usos, els sistemes de compressió que tenen, com s'apliquen en la vida real... Actualment estem impartint classes de Programació d'Entorns virtuals, on aprenem a realitzar videojocs, programant amb llenguatge C# i amb el programa Unity. Per finalitzar impartim Arquitectura, Seguretat i Configuració de Xarxes Informàtiques, en què analitzem com són els ordinadors en quant al Hardware i el Software, saber com són els ordinadors i dispositius mòbils, com envien la informació a través de la xarxa, configuració de routers...

Pel que fa al món laboral vaig poder realitzar un conveni de pràctiques a l'empresa E2S de Cardona, on em van tractar molt bé i vaig aprendre moltíssim. Les tasques que vaig realitzar allà van ser principalment el desenvolupament web i fotografia.

Tot i així majoria de treballs que he fet han sigut de manera autònoma, la realització d'alguna pàgina web, sessions fotogràfiques, gravació de vídeo i disseny. En aquests treballs he posat a prova els meus coneixements intentant superar-me cada vegada més per consolidar-los i adquiri-ne de nous.

Equipament

Programari

 • Sublime Text
 • Code Kit
 • MAMP
 • File Zilla
 • Adobe Lightroom 5
 • Adobe Premiere Pro CC 2014
 • Adobe After Effects CC 2014
 • Adobe Audition CC
 • Adobe Photoshop CC
 • Adobe Illustrator CC
 • Adobe Indesign CC
 • Adobe Bridge CC
 • 3DStudio Max
 • Unity
 • Star StaX
 • Audacity
 • ImageJ
 • Toon Boom Animate Pro

Fotogràfic

 • Càmera Canon EOS 60D
 • Càmera Canon EOS 450D
 • Objectiu Canon 18-55mm f/3.5-5.6
 • Objectiu Canon 70-300 f/4-5.6 IS USM
 • Objectiu Tokina 11-16mm f2.8
 • Objectiu Canon 50mm f1.8
 • Trípode Vanguard Alta CA 234AGH
 • Trípode Vanguard MAK S

Passions

musica

Música

Des de petit he sentit una gran atracció per la música, tant escoltar-la com crear-la. He estat i estic en alguns projectes musicals, Quicu Lloms és el grup de música del qual en sóc el guitarrista actualment (guitarra elèctrica i acústica).

esport

Esport

L'esport, també és una de les coses que més m'agrada fer, per estar una mica en moviment i sobretot desconnectar de la rutina. Anar a córrer, al gimnàs, bàsquet, futbol...

muntanya

Muntanya

Sóc nascut a una zona rural, i m'encanta buscar racons, caminar i respirar l'aire de la muntanya. És fantàstic combinar aquesta passió amb la fotografia, em permet inspeccionar llocs on poder fer unes bones fotografies dels millors paisatges.

cuina

Cuina

No és una de les meves passions, però si que és una cosa que m'agrada, cuinar i investigar amb els gustos i menjars i provar coses diferents...

Viatges i Inspiracions

Viatges

En els viatges que he tingut l'oportunitat de realitzar he acumulat experiències, records... I la majoria d'ells els he immortalitzat amb la càmera per tal de què no se m'esborrin mai del cap. Espero poder fer-ne molts més i fer amistats per tot el món.

En el mapa es poden veure els llocs que he visitat.

Inspiracions

"Hey. Don't ever let somebody tell you you can't do something. Not even me. All right?"

The Pursuit of Happyness

"Algunas personas sueñan con hacer grandes cosas, mientras otras están despiertas y las hacen"

Anónimo

"No he fracasado, he encontrado 10.000 maneras en las que esto no funciona"

Thomas Edison

"El éxito es la capacidad de ir de fracaso en fracaso sin perder entusiasmo"

Winston Churchill

"La vida és una oportunitat, i s'ha d'aprofitar cada segon"

Júlia Sala

"Acepta la responsabilidad de hacer de tus sueños una realidad"

Les Brown